İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

İKÇÜ'de Festival Zamanı

İki yıl aranın ardından öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) bahar şenliği İKÇÜFEST’22, düzenlenen coşkulu kampüs yürüyüşüyle başladı.

Festivalin açılış yürüyüşü öncesi öğrenciler, İKÇÜ Öğrenci Konseyi üyeleri ve öğrenci toplulukları merkez kütüphane önünde toplandı. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca organize edilen alanda kortej oluşturuldu. Türkiye'nin en büyük sivil mehteran bölüğü olan Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi, 2071 Mehteran Bölüğü eşliğinde Rektörlük Binasına yürüyüşe geçen şenlik kortejine burada Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhsin Akbaş, Prof. Dr. Yasin Bulduklu, Prof. Dr. Süleyman Akbulut, Genel Sekreter Nurettin Memur, dekanlar, enstitü müdürleri, senato üyeleri ile akademik ve idari personel de dâhil oldu.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat